Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

25 Δεκεμβρίου 2008: πεθαίνει ο Χρήστος Ευθυμίου Έλληνας ηθοποιός

Ο Χρήστος Ευθυμίου (1954 -25 Δεκεμβρίου 2008) ήταν Έλληνας ηθοποιός.

Βιογραφία
Γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα και πέθανε στις 25 Δεκεμβρίου 2008 από ανακοπή καρδιάς, ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο. Είχε φοιτήσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία από το "Απλό Θέατρο" του Αντώνη Αντύπα. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές σε κωμικούς ρόλους, ενώ χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή του στη σειρά του Λάκη Λαζόπουλου Δέκα Μικροί Μήτσοι. Έφυγε αιφνιδίως μόλις 54 ετών από ανακοπή καρδιάς τα Χριστούγεννα του 2008 και κηδεύτηκε στο Α΄ Νεκροταφείο. Αντιμετώπιζε προβλήματα με τον καρκίνο από το 2005.

Φιλμογραφία

  • Πάνω κάτω και πλαγίως (1992) [Λάμπρου]
  • Safe Sex (1999) [φωτογράφος]
  • e-mail (2000) [πλασιέ]
  • Ριζότο (2000) [Ιάκωβος]
  • Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο (2001) [αδελφός Σύρμως]
  • Αυστηρώς κατάλληλο (2008) [παραγωγός]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου