Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

21 Φεβρουαρίου 2014: πεθαίνει ο Σάκης Μπουλάς, έλληνας τραγουδιστής και ηθοποιός. (Γεν. 11/3/1954)

Ο Σάκης Μπουλάς (Αθανάσιος Μπουλάς, Κιλκίς 25 Σεπτεμβριου 1954 - Μαρούσι Αττικής 21 Φεβρουαρίου 2014), υπήρξε Έλληνας ηθοποιός, στιχουργός, ερμηνευτής και παρουσιαστής θεαμάτων.

Βιογραφία
Γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 25 Σεπτεμβριου 1954 αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα. Είχε επίσης πει πως δεν του άρεσε ο γάμος, καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.
Πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο Υγεία έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατός του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο «Υγεία» αναφέρει ότι "O Aθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια." Στην κηδεία του παρέστησαν πολλές προσωπικότητες της ηθοποιίας, της μουσικής σκηνής αλλά και απλός κόσμος.
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό και πρώην μοντέλο Αλεξάνδρα Ούστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου