Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

24 Δεκεμβρίου 1968: γεννιέται ο Μανώλης Φάμελλος, έλληνας τραγουδοποιός.


Ιστοσελίδα famellos.gr

Ο Μανώλης Φάμελλος είναι Έλληνας τραγουδιστής και τραγουδοποιός της έντεχνης και ποπ/ροκ μουσικής. Αρχικά ήταν μέλος του συγκροτήματος Οι Ποδηλάτες, ενώ από το 1999 κάνει καριέρα μόνος του.

Δισκογραφία
Με τους Ποδηλάτες έχει κυκλοφορήσει τους εξής δίσκους:
Μανώλης Φάμελλος και οι Ποδηλάτες (+5 ανεκδοτα τραγουδια) (1993)
Στο πάρκο των σκύλων (1996)
Μαύρη αγάπη (1998)

Μόνος του έχει κυκλοφορήσει τους δίσκους:
Καθώς μικραίνει η μέρα (1999)
Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι [cd single] (2000)
Η ευτυχία είναι αυτό... (2000)
Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι (remixes) (2001)
Χαρταετός [cd single] (2002)
Μια πολιτεία στο βυθό (2003)
Ποτέ όπως πριν (2005)
Η ψυχή του πάρτυ (2006)
Η στιγμή που κρατάει για πάντα (2009)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου