Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

12 Ιανουαρίου 2010: Αυτοκτονεί ο νευροχειρουργός Δημήτριος Αγγελιδάκης (62 ετών), που είχε κατηγορηθεί ότι προκάλεσε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη στον σύζυγο της κόρης του Μιλτιάδη Έβερτ, Γιώργο Αλβέρτη.

12/01/2010

"Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο νευροχειρουργός Δημήτρης Αγγελιδάκης, ο οποίος πριν από χρόνια είχε χειρουργήσει τον σύζυγο της Αλεξίας Έβερτ, κόρης του Μιλτιάδη Έβερτ.

O Δημήτρης Αγγελιδάκης βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Ντράφι, στην Πεντέλη. Είχε απαγχονιστεί με τη γραβάτα του, την οποία είχε δέσει από τη χειρολαβή.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί έως σήμερα, μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο σύζυγος της Αλεξίας Έβερτ, Γιώργος Αλβέρτης, προκλήθηκε στον ασθενή ανεπανόρθωτη εγκεφαλική βλάβη.

Στις 21 Δεκεμβρίου -και λίγο πριν παραγραφούν τα αδικήματα- η οικογένεια Έβερτ κατέθεσε μήνυση κατά των γιατρών που εγχείρησαν τον Γιώργο Αλβέρτη, σύζυγο της Αλεξίας. Ανάμεσα στους γιατρούς ήταν και ο Δημήτρης Αγγελιδάκης. Η υπόθεση ανατέθηκε σε πταισματοδίκη.

Χθες, ο νευροχειρουργός απολογήθηκε με γραπτό υπόμνημα για το «ιατρικό λάθος» που, σύμφωνα με την οικογένεια Έβερτ, είχε ως αποτέλεσμα η υγεία του Γιώργου Αλβέρτη να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Η σύζυγος του Δημήτρη Αγγελιδάκη είχε καταγγείλει πρόσφατα στις Αρχές την εξαφάνισή του. Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει στους αστυνομικούς, ο Δημήτρης Αγγελιδάκης ήταν «χαμένος» στις σκέψεις του το τελευταίο διάστημα.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν μέχρι στιγμής ότι πρόκειται για αυτοκτονία. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου